Опис сковороди гриль-газ EDENBERG EB-3410 FRU-065
Сковорода гриль-газ EDENBERG EB-3410 FRU-065 - це повноцінний барбекю на кухні. Ви зможете приготувати безліч смачних, дієтичних, різноманітних та корисних страв.
Працює за принципом конвекції гарячого повітря.
Гаряче повітря проходить через центральний отвір і відбивається від кришки обдуває їжу і виходить через бічні отвори. Оскільки немає прямого контакту з нагріваною поверхнею, не потрібно використовувати масло чи жир для приготування страв, при цьому зберігають смак і соковитість, а також корисні властивості продуктів.
У сковороду наливається трохи води або дно заповнюється фольгою, щоб уникнути пригоряння покриття, на яке збирається жир. Мови полум'я не повинні торкатися решти дна для підтримки постійної температури. Затискайте конфорку і прогрійте 2-5 хвилини, встановіть ґрати і викладайте продукти. Потім накрийте кришкою. Щоб досягти оптимального ефекту, потрібно якомога рідше піднімати кришку. Щоб отримати хрумку засмажену корку з усіх боків, переверніть її під час приготування.
Для виготовлення на кілька заглибинок у піддоні заповнюється водою, а отвір для газової конфорки закривається фольгою.
Сковарду-гріль можна використовувати для запетування продуктів у фользі. Просто загорніть продукти у фольгу і отримаєте чудові смачні та корисні запечені страви.
Складається з сковороди з центральним отвором і заглибиною для збору жиру і прорізами для відводу тепла, решітки-гриля, кришки з з зйомкою.
Характерики:
- Матеріал: вуглецьста сталь, покрита двома шарами вогнетривкого емалі з пошаровим обпалюванням;
- Матеріал ручки: сталь;
- Діаметр: 33 см;
- Товщина дна: 0,5 см;
- Товщина кришки: 0,7 см;
- Висота кришки: 8 см;
- Висота піддона: 5.5 см;
- Максимальна температура нагрівання: 400 °C;
- Не підходить для індукційних плит;
- Вага: 1.65 кг;
- Не можна поставити на конфорку, яка більша за його отвори;
- Не лишайте посуд без їжі на вогні — може зіпсуватися покриття.
- Щоб уникнути пошкоджень, не рекомендується різати на поверхні сковорідки.
- Після приготування гриль потрібно мити у теплій воді.
- Під час миття не можна використовувати металеві щітки — вони дряпають покриття;
- Горячий гріль ніколи не можна ставити під холодну воду.
- Слід зберігати добре висушеним.
Комплектація:
- Соварода.
- Решітка-гриль;
- Дахка з зйомною ручкою.
* Освітлення і відтінок виробів на фотографії можуть різнитися від реального. Комплектування товару може змінюватися виробником без сповіщення. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.
Основні | |
---|---|
Виробник | Edenberg |
Матеріал | Сталь |
Матеріал ручок | Сталь |
Підходить для індукційних плит | Ні |
Стан | Новий |
Тип посуду | Сковорода гриль-газ |
Форма | Кругла |
Додаткові характеристики | |
Вага | 1.65 кг |
- Ціна: 468 ₴